keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2.12

Toinen joulukuuta. Nimet ovat tärkeitä ja kätkevät yleensä taaksensa tarinoita. Beata on latinalaisperäinen naisen nimi, joka tarkoittaa onnelista tai autuasta. Beata juhlii nimipäiväänsä juuri toinen joulukuuta. Beata nimestä on monia muunnoksia, joista yksi on oma etunimeni Bea.

Meillä on aina ollut tapana juhlia nimipäivää, ja tänään kun avasin joulukalenterin toisen pussin sieltä paljastui vihje. Vihje johdatti vierashuoneeseen kätketyn lahjan ja kortin luo. Lahjaksi sain ihanan Letille kirjan, jossa neuvotaan vaihe vaiheelta ihanien ja kauniiden lettien tekoa.

Poissaoloni aikana kertyi rästi kokeita ja niitä pitää suorittaa kiireellä pois alta ennen joulua, niinpä niitä on melkein joka päivä. Vanhat, sekä uudet kokeet vaativat paljon lukemista ja jatkuvasti on stressi päällä, siitä, että saako nyt varmasti riittävän hyviä numeroita. Se yhdistettynä univaikeuksiin on melkoinen ongelma, mutta onneksi joka päiväisestä elämästä löytyy pieniä toivon hiukkasia ja onnen pisaroita, jotka auttavat rämpimään eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Ihana lettikirja! Sulla on ihanat hiukset ni niistä saa varmasti ihania lettejä:) Kommentoin nyt vähän joka kohtaa... Koulutyö on varmasti stressaavaa mutta onneksi kohta alkaa loma! Hyviä unia ja iloisia päiviä!

    VastaaPoista